معرفی ۳ کتاب:
این انتخاب از دید من است و هر کسی میتواند سلسله انتخابی از کتابهایی که میخواند را داشته باشد؛ پس طبیعی است که این لیست بدرد همه نخورد.
همانطوری که از بازیکنان فوتبال درباره بهترین گلی که در دوران بازی خود زدهاند، سوال میشود و دیگران شاید از این انتخاب شکه شوند؛ در اینجا هم ممکن است شما عزیزان از این انتخابها قدری تعجب کنید.
مورد بالا را برای دوستانی که از نزدیک بنده را میشناسند گفتم؛ وگرنه من کسی نیستم که دورهای را طی کرده باشد و صدها کتاب را خوانده باشد و حالا تصمیم به معرفی بهترین آنها گرفته باشد. حتی اگر چنین باشد باز هم بدرد همه نخواهد خورد.
نکته پایانی و مهمتر از همه این موارد اینکه این کتابها تا الان من، بهترین کتابهایی بودهاند که من را درگیر خود ساختهاند. ممکن است در آینده این لیست بهکلی عوض شود.
کتاب به جعبه دست بزن اثر ست گادین:
این کتاب ارزشی دوچندان را برای من دارد. دلیل این موضوع این است که این کتاب را هدیه گرفتم.
آن هم از کسی که بهخوبی آن را خوانده و اجرا کرده است. این کتاب ارزشمند را وقتی که خواندم واقعا مجذوبش شده بودم. بماند که این کتاب آزمون من برای ورود به کاری بود که برای همیشه نوع زندگی من را تغییر داد.
در کتاب به جعبه دست بزن، ست گادین به بحث شروع کردن کارها میپردازد. منظور ست گادین در اینجا شروع فعالیتهای جدید است و تعریف او از شروع کردن این است که کاری را آغاز کرده و به پایان برسانیم. نکته این است که هر روز کار جدید را شروع کنیم.زمانی که این کتاب را میخواندم حس عجیبی داشتم و این کتاب بهاین دلیل برای من ماندگار شد چرا که در درستترین زمان ممکن بهدست من رسید. دقیقا زمانی که قرار بود کاری را شروع کنم.
کتاب نبرد هنرمند اثر استیون پرسفیلد:
کتاب نبرد هنرمند هم سرنوشتی مشابه کتاب به جعبه دست بزن داشت. به این دلیل که هر دو آنها (و حتی کتاب بعدی) در بهترین زمان ممکن به دست من رسیدند.
عمده صحبت این کتاب در مورد این است که چطور هر کاری را انجام میدهیم تا کارهایی را که درست هستند و باید انجامشان دهیم را انجام ندهیم.این به نوع ساختار مغز ما بر میگرد و متاسفانه مغز آنقدر به این نوع رفتار تن میدهد که در بعضی از موارد هزینههای سنگنی را میدهیم تا کاری را که باید، انجام ندهیم.
استیون پرسفیلد خلاصه این موضوع را با نام مقاومت معرفی میکند.
اگر تمایل دارید معرفی اختصاصی این کتاب را از من داشته باشید، بر روی عنوان زیر کلیک کنید:
کتاب ابن مشغله اثر نادر ابراهیمی:
اگر از من سوال کنید که عجیبترین کتابی که خواندهام کدام بوده است؛ بدون هیچ شکی همین کتاب را معرفی خواهم کرد.
ابن مشغله کتابی از جنس ایران است. از جنس دغدغههایی که کسی کاری برایشان نکرده و باید در این عصر هم دردهای گذشته را به شکل امروزیتر میبینیم.ابن مشغله حقیقتی از دورانی است که من و همسنوسالهای من آن را ندیده اما تعریف خوب یا بد آن دوران را زیاد شنیده ایم.
در قالب روایتی که در آن به مهمترین دغدغه یک جامعه یعنی سرونشت کودکان یک جامعه بهخوبی اشاره شده است. سرنوشتی که این روزها دکانداران زیادی ادعای بودن در این مسیر را دارند. این در حالی است که همان داستانها قدیی چند ده سال گذشته را امروز هم میشنویم.
ابن مشغله کتاب روانی است که در دل خود داستانهایی از جنس ایران قبل از ما رابه تصویر کشیده است.
و در پایان دوست دارم از ۳ کتاب انتخابی شما عزیزان مطلع شوم.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.